Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Book direkte på

Tlf. 60 115 115 eller info@besttransport.dk

Kommunikationen med vores kunder er vigtig.

Gør vi noget godt, vil vi gerne vide det og gør vi noget dårligt, vil vi også gerne vide det.

Har du nogle tanker omkring vores arbejde, en god eller dårlig oplevelse med Best Transport, så hører vi meget gerne fra dig.

Ja, jeg har læst Best Transports Integritet og markedsføringspolitik og er enig i, at Best Transport kan kontakte mig med tilbud og information.

Best Transport Aps

C/O Kurergruppen.
Rugvænget 56
2630 Taastrup
Denmark

Bliv kunde hos os

Som kunde hos Best Transport får du tilpassede tilbud og mulighed for en lettere og hurtigere bestilling via vores kundeportal. Når din henvendelse er blevet behandlet får du et kundenummer og et login til vores kundesystem. Her kan du placere din ordrer, indhente priser, hente fakturaer og følge din forsendelser, som er på vej.

Ledige stillinger

Vil du arbejde som chauffør hos Best Transport? Send dine oplysninger til info@besttransport.dk. OBS! Skriv i emnefeltet, hvilken type kørekort du har.
Krav: Dokumenteret erfaring og mindst 1 års praktisk erfaring er et krav. Godt dansk i tale og skrift samt god lokalkendskab. Marker meddelelsen med ”chauffør ansøgning”.

Bliv selvstændig vognmand

Best Transport har allerede fra starten indtaget positionen som én af Sveriges største transportløsninger og nu også i Danmark. Best formidler og udfører ca. 5000 opgaver hver dag fordelt på vores ca. 400 køretøjer. Vi har i dag 250 tilsluttede vognmænd. Hvert orange køretøj, som ses i trafikken drives af en selvstændig erhvervsdrivende. Vi udfører transporter/forsendelser alle døgnets timer både for store og små virksomheder.

Hos os er der altid brug for dygtige og engagerede selvstændige vognmænd. Som vognmand hos os, er det en fordel med godt lokalkendskab, god økonomi, dansk i tale og skrift, være serviceminded og villig til at gøre en ekstra indsats. Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er du kommet til det rette sted. Send os en mail på info@besttransport.dk

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.