Socialt ansvar

Fair vilkår

Det er vigtigt for os hos Best Transport at have gode arbejdsforhold. Derfor tager vi ansvar for, at vores virksomhed har ordentlige forhold på alle niveauer. Vi har medarbejdere der er ansvarlige for, at sikre overholdelse af kontraktforhold med hensyn til arbejdsforhold og vilkår.

Code of Conduct

Best Transport har samlet de etiske retningslinjer vi skal følge, i vores Code of Conduct. Dette hjælper os og vores underleverandører til at handle korrekt og træffe den rigtige beslutning. Vores adfærdskodeks omhandler:

  • Forretningsintegritet
  • Menneskerettigheder og socialt ansvar
  • Miljøansvar
  • Kundefokus og samarbejde

Læs Best Transports Code of Conduct (pdf)

Mangfoldighed, lighed og inklusion

På vores arbejdsplads skal de der arbejder, vokse, have det sjovt, men frem for alt – de skal være sig selv! Hos Best Transport er vi enige om, at mangfoldighed er nøglen til succes, og at vi får en sjovere arbejdsplads, når vi der arbejder sammen, har forskellige baggrunde.

Vi har derfor ligestilling, mangfoldighed og inklusion i fokus i vores organisation, og når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Vores whistleblower-service - WhistleB

Gennem vores whistleblower-tjeneste WhistleB, kan alle der har mistanke om en alvorlig forseelse på arbejdspladsen, indsende et anonymt tip.

Whistleblower-tjenesten kan også bruges til at give information om en bekymring om noget, der ikke er i overensstemmelse med vores værdier og etiske principper, og som i alvorlig grad, kan påvirke vores organisation, eller en persons liv eller helbred.

Læs mere