best5.jpg

3 december 2017

3 tips til at finde en kurér til din levering

I dette indlæg, vil vi gerne hjælpe dig med nogle tips, inden du skal vælge en kurérløsning. Vi vil hjælpe dig med, at besvare de typiske spørgsmål der måtte opstå i denne sammenhæng. Det giver nemlig god mening, at du som forbruger, gerne vil undersøge branchens muligheder, inden du skal have sendt noget værdifuldt. Best Transport kan tilbyde alt fra fragtkørsel eller kurerkørsel, og med mere end 20 års erfaring i branchen, skal du endelig ikke tøve med at vælge os til din næste opgave. Hos os er der ingen opgave, som er for lille, og vi har altid en kurér til rådighed.

1. Hvornår skal jeg bruge en kurérløsning?

Kurérkørsel kan bruges til alle behov. Om det er mindre forsendelser, breve, pakker, eller en helt anden løsning, som du efterspørger, så har Best Transport altid en løsning. Hvis du bestiller inden kl. 9.00, vil du få leveret samme dag. Der er selvfølgelig også mulighed for ekspreslevering, hvor vi kan levere en kurérløsning indenfor 30 minutter – selvfølgelig med det forbehold, at vi skal overholde den respektive fartgrænse. Det faktum, at vi er hurtige, effektive og fleksible, betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten og sikkerheden.

2. Hvordan bliver jeg kunde hos Best Transport?

Best Transport kan tilbyde kurérkørsel til din virksomhed, eller til privatpersonen der skal have hjælp med en enkelt forsendelse fra A til B. Vores kurér vil gøre en stor dyd ud af, at få lov til, at levere din ordre. Vores transport er kompromisløs, og vi går gerne den ekstra mil for dig. Vi ønsker at være det foretrukne valg, hvis din virksomhed søger en fast kurér og fragtselskab, som er tilkoblet din webshop. Vi overskueligører online shopping for forbrugeren, således at man ikke skal bekymre sig om at være hjemme i rette tid, eller at skulle stå i kø i pakkeshop. Vores kurér vil tilrettelægge leveringen efter ens skema, så det kommer til at passe perfekt ind i ens hverdag. Best Transport kan derved optimere og vedligeholde platformen, og sørge for, at den følger digitaliseringen, som sikrer den bedste kundeoplevelse.

3. Hvorfor vælge en kurérløsning via Best Transport?

Vores kernevirksomhed er lokal kurérkørsel og kundetilpassede distributionsløsninger. Vi lever af vores service, og tilbyder branchens bedste servicebrug af selvstændige vognmænd og egne chauffører. Alle vores chauffører er nøje udvalgt, og det er kun de bedste og mest pålidelige, der får lov til at trække i Best trøjen. Vores vognmænd skiller sig ud, da de som selvstændige har en personlig andel i, at dine varer bliver transporteret fejlfrit. Jo bedre service de leverer for dig, desto større forretning skaber de for sig selv. Best Transport kan hjælpe dig med en kurérløsning. Vi har naturligvis også mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis du ønsker en større distributionsløsning. Du kan ringe til os på 60 115 115 eller udfylde denne blanket og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Casper Grandal Robrahn
Divisions Manager
+45-2196 6075
cgr@besttransport.dk

Nyhedsliste