lastcykel_arstiderna.png

6 marts 2020

Aarstiderne vælger Best Transport

Gennem et samarbejde med Best Transport, bevæger det økologiske fødevarefirma Aarstiderne sig tættere på sit mål om, at få deres klimakonto i balance i år. Aarstidernes kunder i det centrale Gøteborg, kan nu få deres dagligvarer leveret helt hjem til døren, med ladcykler fra Best Transport.

Det økologiske fødevarefirma Aarstiderne, har haft bæredygtighed, miljø og økologi på sin dagsorden siden starten. 2020 er året, hvor virksomheden får deres klimakonto i balance. Dette betyder, at virksomheden gennemgår sin klimapåvirkning i alle deres processer. Fra 1. marts 2020, vil sæsonbestemte måltidskasser blive leveret til kunder, der bor i det centrale Gøteborg, med Best Transports ladcykler.

-Aarstiderne er fuldt fokuserede på, at reducere deres CO2-emissioner i alle faser, inklusive distribution. De store byer vokser, samtidig med, at overbelastningen øges. Derfor er det et naturligt skridt for os sammen med Best Transport, vores partner i Gøteborg, at åbne cykeldistribution i indre by, siger Ulrik Holmbjerg, distributionschef hos Aarstiderne.

Med Best Transports ladcykler, kombineres fordelene ved at være i stand til at tilbyde hurtige og praktiske hjemmeleverancer, samtidig med, at forbrugeren har valgt en miljørigtig levering. Cykeldistributionen der starter fra Best Transports terminal på Mejerigatan, frigør samtidig områder og reducerer trafikbelastningen i den indre by.

-Hos Best Transport er vi glade for, at vi ved at kunne tilbyde leverancer af dagligvarer med ladcykler i Gøteborgs indre by, kan hjælpe Aarstiderne med at tage et stort skridt fremad, med at reducere deres klimaaftryk. Udover denne positive miljøpåvirkning, er ladcyklen også et fornuftigt transportvalg, fordi det kan betyde, at man kommer nemmere frem i indre by, samtidig med, at det bidrager til reduceret biltrafik, siger Niklas Falk, Business Area Manager hos Best Transport i Gøteborg.

Kort fakta om ladcyklen

  • 100% eldrevet
  • Kun 86 cm bred (altså smallere end trehjulede familie ladcykler)
  • Kan håndtere en volumen op til 1 m3
  • Har ca. 8 km rækkevidde
  • Indbrudssikker kasse designet til at modstå vind og vejr

Kontakt

Kitte Filtenborg
Salg- & Marketingdirektør
+45-2117 3233
kitte.filtenborg@besttransport.dk

Nyhedsliste