Best Transport_CityFlow.jpg

2 november 2020

Best opkøber virksomheden MindConnects CityFlow og lancerer Best Labs:

Best Transport bliver derved førende inden for last mile på innovation og teknologi

Høj acceleration i forbindelse med lanceringen af ​​ny funktionalitet og nye innovative tilbud på markedet. Det vil være resultatet, af Best Transport nyeste opkøb, nemlig virksomheden MindConnect's prisvindende ruteoptimeringsteknologi ”CityFlow”.

Samtidig åbner Best Transport selskabet Best Labs - et teknologisk datterselskab, der skal fokusere på forskning og udvikling til at udvikle førende løsninger inden for Urban -logistik.

Nye innovative kundeoplevelser inden for last mile logistik muliggøres ved hjælp af de nyeste tekniske løsninger på markedet. Med overtagelsen af CityFlow-platformen fra det succesrige selskab MindConnect tager Best Transport et kæmpe skridt i fremtiden.

CityFlow har specialiseret sig i at kombinere information i realtid med dybdegående analyse af store mængder data tilknyttet et overbliks kort, hvilket skaber smarte, dynamiske og brugervenlige tjenester inden for bylogistik.

En fuldt integreret løsning inden for Best Transports aktiviteter åbner helt nye muligheder for at levere nye innovative tjenester.

Opkøbet betyder, at Best Transport erhverver ejerskab af den unikke og prisvindende teknologi CityFlow, som i høj grad strømliner og optimerer logistik.

Grundlæggeren af MindConnect, M SC Space Engineer Jonas Bohman, vil nu drive udviklingen videre inden for Best Transports nystartede Tech-datterselskab Best Labs, som også nu vil inkluderer MindConnect's drevne team.

- Vi er meget glade for at kunne tilpasse og videreudvikle vores teknologi inden for Best Transport. Gennem Best Labs vil virksomheden være i stand til at strømline last mile logistik fuldt ud, men også tilbyde kunder, leveringsmodtagere og chauffører nye spændende funktioner. Det bliver sjovt og spændende at være en del af denne udvikling, siger Jonas Bohman, grundlægger af MindConnect.

Gennem Best Labs øger Best Transport den interne kompetence inden for IT og fokuserer samtidig yderligere på forskning og udvikling for at kunne tilbyde nye teknologiske innovationer endnu hurtigere.

- Innovation og konstant udvikling er en af store hjørnesten i Best Transports drift, og vi tester konstant nye spændende løsninger, der kan være kommercielt bæredygtige. Ved at starte Best Labs sikrer vi, at vi har ekspertisen og ressourcerne i vores organisation til at udvikle førende teknologiske løsninger inden for ”last mile” løsninger, samtidig med at vores forretning bliver endnu mere ressourceeffektiv og derved mere bæredygtig. Alt dette vil være til gavn for Best Transports kunder, leveringsmodtagere og ansatte, siger Niklas Knight, administrerende direktør for Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Jonas Bohman
Grundare, MindConnect
072-711 85 80
jonas.bohman@mindconnect.se

Nyhedsliste