best_danmark.png

1 august 2019

Best Transport ekspanderer i Danmark

Erhvervelse af Kurergruppen.

Best Transport etablerede sig på det danske marked i efteråret 2017. Med henblik på at blive markedsleder inden for hurtigtransport i Norden har virksomheden siden udviklet sig i Sverige og Norge. Nu styrker virksomheden sin position i Danmark ved at erhverve Kurérgruppen Danmark ApS.

Best Transport er nu tæt på målet om at blive Nordens førende aktør inden for hurtige og moderne bud, distribution og last mile delivery. Kurérgruppen er nu ved at blive erhvervet, hvilket betyder, at Best Transport styrker sin position og kapacitet i Danmark. Erhvervelsen betyder også, at Best Transport fra og med juli når ud i hele Danmark inden for få timer, og til de fleste europæiske byer inden for 24 timer.

– I lang tid har vi nøje fulgt Kurérgruppen og var imponeret over, hvordan ledelsen har udviklet virksomheden på flere områder. Best transport og Kurérgruppen har fælles værdier, hvor kundefokus og engagement i kundens forretning er det centrale, hvilket er yderst vigtigt, når vi nu går sammen. Jeg er derfor overbevist om, at erhvervelsen af Kurérgruppen vil bidrage til kunder i både Danmark og Sverige, der fremadrettet vil nyde godt af det ekspanderende Best transport “, siger Niklas Knight, bestyrelsesformand for Best Transport.

Kureregruppen har siden 1998 tilbudt transportløsninger med specialisering i ekspresleverancer. Virksomheden har en årligt omsætning på ca. 30 mill. Kr. Og har hovedkontor i Storkøbenhavn / Tåstrup og en filial i Århus.

– Vi arbejder hårdt for altid at tilbyde gode løsninger, der passer til vores kundes transportbehov. Når vi nu bliver en del af Best Transport, vil vi være i stand til at tilbyde vores kunder endnu bedre service og flere kurér- og transport muligheder. Det ser vi meget frem til, siger Henrik Purlund, CEO for Kurérgruppen.

For yderligere information kontakt:

Kontakt

Kitte Filtenborg
Salg- & Marketingdirektør
+45-2117 3233
kitte.filtenborg@besttransport.dk

Henrik Purlund
VD, Kurérgruppen
+45-7020 2015
hp@kurergruppen.dk

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhedsliste