best_dk.png

10 oktober 2017

Best Transport etablerer sig i Danmark

Best Transport fortsætter sit store mål med, at blive den førende spiller indenfor hurtige transporter i Norden. Virksomheden tager nu sit næste skridt i sin geografiske ekspansion, og starter virksomhed op i Danmark.

I første omgang kommer Best Transport til, at tilbyde sine tjenester i Københavnsområdet og Sjælland, for efterfølgende senere, at tilbyde samme dagtransporter og hjemmeleverancer til større dele af Danmark. I forbindelse med etableringen, har Best Transport erhvervet sig Last Mile Services ApS.
”Best Transport befinder sig i en meget spændende fase, og ved at gennemføre denne etablering, vil det betyde store muligheder for virksomheden. Efterspørgslen på hjemmeleverancer forventes fortsat at stige indenfor de kommende år, og det danske marked har et enormt vækstpotentiale. Vi vil komme til at tilbyde konkurrencedygtige og markedsførende løsninger til det danske marked. Derfor er jeg overbevist om, at etableringen vil blive en stor succes", siger Niklas Knight, VD for Best Transport.

Med 40-års brancheerfaring og en omfattende vognpark, kan Best Transport tilbyde fleksible samme-dags-transporter og præcise hjemmeleverancer, til millioner af iværksættere, E-handlere og privatpersoner. Tjenesterne er tilgængelige i Sverige, Norge, og nu også i Danmark. Best Transports kernevirksomhed er fortsat lokale kurérkørsler og kundetilpassede distributionsløsninger.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhedsliste