Best_Budcompaniett.jpg

27 august 2020

Best Transport og Budcompaniett gå sammen

Vores rolle som markedsleder indenfor ”Last Mile” i Stockholm styrkes.

Best Transport har et erklæret mål om at blive markedsleder inden for ”last mile” transport- og logistikløsninger i Norden. I de senere år har virksomheden haft en næsten eksplosiv vækst i Sverige, samtidig med at virksomheden har ekspanderet kraftigt i Norge og Danmark. Best Transport køber nu Budcompaniett og styrker dermed sin rolle som en førende aktør på Last Mile i Stockholm-regionen.

En unik tilgængelighed og kapacitet, der giver kunderne endnu hurtigere og mere pålidelige leveringsløsninger. Dette vil være resultatet, når Best Transport nu køber det Stockholm-baserede selskab Budcompaniett. Best Transport tager således et nyt vigtigt skridt i retning af at blive en førende aktør inden for fleksible og hurtige leverancer i Norden.

- Vi er glade for at byde Budcompaniett velkommen til Best Transport. Dette opkøb vil frem for alt muliggøre, takket være øget kapacitet og en større køretøjsflåde at tilbyde både små og store kunder endnu mere fleksible logistikløsninger. Samtidig styrker vi vores lokale rødder og konsoliderer vores rolle som den førende aktør på ”Last Mile” løsninger i Stockholm-regionen, siger Niklas Knight, administrerende direktør for Best Transport.

Budcompaniett har været aktiv i logistikbranchen i over 30 år og er i dag et af ​​Stockholms største kurér firmaer med en omsætning på cirka 125 millioner SEK. Næsten 80 ansatte og 70 nye køretøjer, lige fra cykler og elbiler til varevogne og tunge lastbiler, er nu bliver en del af Best Transports drift.

- Best Transport og Budcompaniett har fælles værdier, hvor kundefokus og engagement i kundens forretning og bæredygtighed er centralt. Gennem vores kombinerede viden, teknologi og kapacitet vil vi tilbyde en enestående oplevelse og hurtig service til kunder i Stockholm. Sammen kan vi også intensivere det vigtige arbejde med at skifte over til en fossilfri køretøjsflåde og aktivt reducere klimafodaftrykket pr. Levering, siger Owe Larsson, administrerende direktør for Budcompaniett.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Owe Larsson
VD, Budcompaniett
08-562 322 50
owe.larsson@budcompaniett.se

Nyhedsliste