best_danmark.png

23 juni 2020

Søger du en vognmand til din levering?

Vognmand fra Best Transport

Hos Best Transport, er service og kvalitet altafgørende. Vi garanterer dig exceptionel service fra vores vognmand, og vi er utrolig alsidige i forhold til, hvilken opgave du ønsker.

Hvad end du skal have fragtet noget stort eller småt, som privatperson eller virksomhed, kan Best Transport være der indenfor en halv time.

Vi er på nuværende tidspunkt, i besiddelse af mere end 250 vognmænd hos Best Transport. Vores vognmænd kommunikerer naturligvis på dansk, både i tale og skrift, og vi gør det altid muligt, at have en vognmand til rådighed, hvad end din opgave haster, eller ligger ude i fremtiden.

Hvad kan du forvente af en vognmand fra Best Transport?

Best Transport er for nyligt blevet introduceret i Danmark. Best Transport er et internationalt firma fra 1976, der leverer for vores kunder på tværs af de europæiske landegrænser. Allerede nu, er der mere end 13.000 virksomheder, der benytter Best Transport til fragt over hele Norge, Sverige og Danmark. Vi tilbyder 100% klimakompenserede kørsler, lukrative priser og effektiv distribution. Vores mål er, at du og dine kunder er tilfredse.

Du har som kunde ret til, at forvente meget af din vognmand og dit fragtselskab, da det kan være vigtige, eller rettere altafgørende, genstande der skal leveres for dig! Vi gør en dyd ud af, at være punktlige, og arbejder med varsomhed fra det øjeblik, vi modtager din henvendelse. Disse elementer er en selvfølge hos vores vognmænd.

Hvilke typer opgaver kan Best Transport varetage?

Vognmændene og chaufførerne hos Best Transport har erfaring i både små, mellem og store leveringer. Vi tilbyder således lokal fragt til godstransport.

Vognmændene hos Best Transport har størst erfaring indenfor det, der klassificeres som større opgaver. Eksempler på det, kunne være stykgods, part loads og full loads.

Vi har ligeledes bred erfaring med specielle løsninger, så tøv endelig ikke med at spørge om særlige fragtmuligheder. Vi vil med glæde skræddersy en unik løsning for dig.

Danmarks bedste logistikløsning for GDP kørsler

Hvad kan Best Transport og vores vognmænd så konkret transportere? Som forklaret i foregående afsnit, er vi hos Best Transport meget alsidige, men vi har industrier, hvor vi i den grad differentierer os. Det gør vi i medicinalbranchen, hvor vi har mange års erfaring med, at distribuere medicinalvarer på daglig basis. Vi har i bilerne installeret udstyr der sikrer, at standarderne overholdes ift. temperatur, om det er varme, køl eller frost.

Derfor kan vi også altid dokumentere, at varerne transporteres ved den aftalte temperatur. Det betyder også, at vi naturligvis transporterer i GDP verificerede køretøjer, der lever op til kravene! Dette er blot ét af vores områder indenfor særtransport. Så om du skal have transporteret medicinalvarer eller noget helt andet, kan vi med sikkerhed klare din opgave.

Som et led af vores kommunikation med kunden, har vi også udviklet “online tracking”. Dette gør det muligt for dig, at følge din levering, fra du har henvendt dig, til vognmanden eller chaufføren er afsted på landevejene.

Vi vil med glæde høre fra dig om dit ønske, til en eller flere leveringer. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, hvor du kan komme i gang allerede i dag.

Nyhedsliste