villor_vinter.jpg

3 oktober 2017

Velkommen til fremtiden, PostNord – men den er her jo allerede!

I sidste uge meddelte PostNord, at de nu tilbyder hjemmeleveringerer om aftenen i Sveriges største byer uden tillæg. Det er noget, der benævnes som et stort skridt ind i fremtiden. Niklas Knight, VD for Best Transport, som har tilbudt tjenesten siden 2014, mener at de har betydeligt højere ambitioner for fremtidens leverancer.

At tilbyde hjemmeleveringer om aftenen, er en grundlæggende faktor for, at møde behovet der findes iblandt E-handel forbrugere. Best Transport tilbyder hjemmeleveringer på hverdagsaftener og søndage i tidsrummet mellem kl. 18.00-22.00. Virksomheden når i dag ud til 2/3 af Sveriges befolkning, samt indbyggere i Oslo og København.

Best Transport tilbyder også hjemmeleveringer samme dag, forudsat at E-handlerne og modtagerne befinder sig indenfor samme region. Det indebærer, at forbrugeren som bestiller varer fra sin E-handler – indenfor et bestemt tidsrum – kan få varerne leveret til hjemmet om aftenen, samme dag som varen er bestilt. Næste trin for Best Transport er, at lancere hjemmeleveringer om lørdagen, i første omgang i landets største byer, og med kortere tidsrum for at øge valgmuligheden for modtageren.

”For hele tiden, at flytte grænser for, hvad vi kan tilbyde, er næste trin at lancere hjemmeleveringer også om lørdagen. Vi har også planer om, at lette E-handelskonsumenternes store mængder af returvarer ved, at tilbyde returafhentning direkte fra hjemmet. Fleksible leveringsmuligheder, som letter forbrugernes hverdag, mener vi er nøglen til mere tilfredse kunder", siger Niklas Knight, VD for Best Transport.

Kontakt

Niklas Knight
VD, Best Transport
076-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Nyhedsliste