Håndtering af coronavirus

Retningslinjer

Vi følger udviklingen

Best Transport følger med i udviklingen af Corona-virussen (covid-19), og følger nøje Sundhedsstyrelsens henstillinger og de foranstaltninger, som vores myndigheder træffer. For Best Transport er det ekstremt vigtigt at gøre alt hvad vi kan for, at minimere risikoen for smittespredning. Samtidig er det vigtigt for samfundet og ikke mindst sundhedsvæsenet, at logistik- og transportbranchen fungerer som sædvanligt.

Information in English

Ansvar som transportør

Best Transport udfører et stort antal leverancer hver dag, og vores chauffører møder afsendere og modtagere i forskellige miljøer. For os er det meget vigtigt, at vi tager ansvar som transportør, dvs. at vi er ansvarlige for varer og produkter, indtil de er leveret til modtager. Best Transport får underskrift fra modtageren for leverancer, hvor afsender kræver en kvittering.

Retningslinjer

  • Ved de mindste symptomer (hoste, ondt i halsen, forkølelse eller feber), skal vores chauffører blive hjemme.
  • Chauffører skal sikre sig, at de har en god håndhygiejne. De skal bruge håndsprit, når der ikke er adgang til sæbe og vand.
  • Vi undgår så vidt muligt, at flere chauffører kører i den samme vogn. Dvs. et køretøj – 1 chauffør.

Hvis du har spørgsmål

Vores retningslinjer og instruktioner opdateres løbende, og vores virksomhed tilpasses efter Sundhedsstyrelsens henstillinger.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Telefon: 70 20 20 15

E-mail: info@besttransport.dk