Håndtering af coronavirus

Retningslinjer

Vi følger udviklingen

Best Transport følger med i udviklingen af Corona-virussen (covid-19), og følger nøje Sundhedsstyrelsens henstillinger og de foranstaltninger, som vores myndigheder træffer. For Best Transport er det ekstremt vigtigt at gøre alt hvad vi kan for, at minimere risikoen for smittespredning. Samtidig er det vigtigt for samfundet og ikke mindst sundhedsvæsenet, at logistik- og transportbranchen fungerer som sædvanligt.

Information in English

Ansvar som transportør

Best Transport udfører et stort antal leverancer hver dag, og vores chauffører møder afsendere og modtagere i forskellige miljøer. For os er det meget vigtigt, at vi tager ansvar som transportør, dvs. at vi er ansvarlige for varer og produkter, indtil de er leveret til modtager. Vores procedure for kvittering for modtagelse (POD), der underskriver modtageren normalt for leveringen på chaufførens PDA/telefon. Men i den situation vi nu befinder os i, hvor både virksomheder og private skal arbejde sammen for at begrænse smittespredning, har Best Transport lavet en midlertidig procedure for kvittering for modtagelse (POD).

Midlertidig procedure for kvittering for modtagelse (POD)

Den midlertidige procedure betyder, at vi ikke får underskrift på chaufførens PDA/telefon. Modtagerens for- og efternavn skrives ind, og der tages billede som dokumentation for levering. Hvis en kunde forlanger en underskrift, skal kunden selv have en modtagerkvittering vedlagt, som modtager, så skal underskrive, hvorefter chaufføren tager et billede af den underskrevne modtagerkvittering. På denne måde, kan Best Transport fortsætte med, at levere sikre leverancer, og samtidig reducere risikoen for smittespredning.

Retningslinjer

  • Ved de mindste symptomer (hoste, ondt i halsen, forkølelse eller feber), skal vores chauffører blive hjemme.
  • Chauffører skal sikre sig, at de har en god håndhygiejne. De skal bruge håndsprit, når der ikke er adgang til sæbe og vand.
  • Vi udvider rengøringsrutinerne i vores køretøjer, såvel som på vores terminaler.
  • Vi undgår, at flere chauffører kører i den samme vogn. Dvs. et køretøj – 1 chauffør.
  • Ved levering, skal chaufføren holde mindst 1,5 meter (hvis muligt) afstand fra modtageren.
  • Vores chauffører skal ikke have underskrift fra kunden, men blot notere deres navn og tage billede som dokumentation.

Hvis du har spørgsmål

Vores retningslinjer og instruktioner opdateres løbende, og vores virksomhed tilpasses efter Sundhedsstyrelsens henstillinger.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:

Telefon: 70 20 20 15

E-mail: info@besttransport.dk