Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Best Transport fejrer fremgangsrigt først år i Danmark

I september 2017 gjorde Best Transport sit indtog i Danmark. Selskabet oplever vækst, og betragter Danmark som et centralt marked i kampen om at blive førende i Norden, når det kommer til hurtige levering af pakker. Forbrugernes behov og øgede krav har skabt et hul i markedet for Best Transports koncept, og efterspørgslen blandt virksomheder er ligeledes opadgående.
I et omtrent et år har de danskerne kunne få leveret deres pakker samme dag, som de blev bestilt hos flere af de danske webshops. Samme dag levering er nemlig en af de services, som Best Transport satser stort på, efter de gjorde deres indtog på det danske marked i september 2017. Og det har været en succes. Med til at understrege dette er, at kendte firmaer som H&M, Boozt.com og Skincity alle har valgt Best Transport til at bringe deres produkter ud.
”Det har været en spændende rejse, vi har været på i Danmark, og vi er meget stolte over, hvor langt vi allerede er kommet med at etablere os her i landet. Vi er glade for, at mange firmaer har taget vores koncept til sig, så de kan serviceres deres kunder hurtigt og effektivt. Men vi ser hele tiden på, hvordan vi kan gøre vores service endnu bedre,” siger Kitte Filtenborg, som står i spidsen for Best Transport i Danmark.
Ifølge hende er der stort behov for hurtige leveringer, da de danske forbrugere stiller større og større krav til at få deres varer hurtigt, og når det passer dem. Den service bliver både de virksomheder, som tilbyder online salg, og transportselskaberne nødt til at efterkomme, hvis de skal stå distancen.
Danmark er vigtigt skridt mod Nordisk førertrøje Best Transport har længe været en af de mest succesfulde transportfirmaer i Sverige, og nu er sigtekornet rettet mod at blive førende i Norden, når det kommer til hurtige leveringer. Omsætningen for hele koncernen har været støt stigende siden 2015, og i 2018 regner man med at omsætte for 613 mio. svenske kroner. I 2015 omsatte man for 350 mio. svenske kroner.
”Vi trækker på alle de gode erfaringer, som vi har fra Sverige og de øvrige skandinaviske lande, når vi udvikler vores forretning i Danmark. Vi ser desuden på, hvordan vi kan udvide Best Transport, gennem organisk vækst og via opkøp. Blandt andet når det kommer til geografisk udbredelse og nye typer services, som matcher vores kunders behov, og som er enkle og digitale,” siger Kitte Filtenborg. I øjeblikket kører Best Transport hovedsagligt i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men har også daglig distribution i Nordjylland og på Fyn. Lige nu arbejdes der på at sætte en løsning op mellem Malmø og København, hvilket betyder, at man også kan tilbyde levering mellem de to byer samme dag. Således vil kunderne kunne få afhentning i København om morgenen og levering over middag i Malmø samme dag og omvendt.
”Hurtig pakkelevering i og omkring de større byer er klart vores styrke, og vi vil gerne etablere os uden for hovedstadsområdet. Og planerne for hvordan vi kan tilbyde samme dag leveringer til en større del af Danmark er fremskredne,” lyder det fra Kitte Filtenborg.
For yderligere information kontakt:
Kitte Filtenborg, områdechef
Telefon: +45 2117 3233
Mail: kitte.filtenborg@besttranport.dk
Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.