Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

3 tips til at finde en kurer til din levering

I dette indlæg vil vi gerne hjælpe dig med nogle tips, forinden du skal vælge en kurer løsning. Vi vil hjælpe dig med at besvare de typiske spørgsmål, der måtte opstå i denne sammenhæng. Det giver nemlig god mening, at du som forbruger gerne vil undersøge branchens muligheder, inden du skal have sendt noget værdifuldt! Best Transport kan tilbyde alt fra fragtkørsel eller kurerkørsel og med mere end 20 års erfaring i branchen, skal du endelig ikke tøve med at vælge os til din næste opgave. Hos os er der ingen opgave, som er for lille, og vi har altid en kurer til rådighed.

 

1. Hvornår skal jeg bruge en kurer løsning?

Kurerkørsel kan bruges til alle behov. Om det er mindre forsendelser, breve, pakker eller en helt anden løsning, som du efterspørger, så har Best Transport altid kurer løsninger til rådighed. Hvis du bestiller inden kl. 9.00, vil du få leveret samme dag. Der er selvfølgelig også mulighed for ekspres levering, hvor vi kan levere en kurer løsning inden for 30 minutter – selvfølgelig med det forbehold at vi skal overholde den respektive fartgrænse. Det faktum, at vi er hurtige, effektive og fleksible betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten og leveringssikkerheden.

 

2. Hvordan bliver jeg kunde hos Best Transport?

Best Transport kan tilbyde kurerkørsel til din virksomhed eller til privatpersonen, der blot skal have hjælp med en enkelt forsendelse fra A til B. Vores kurer vil gøre en stor dyd ud af at få lov til at levere din ordre. Vores transport er kompromisløs, og vi går gerne den ekstra mil for dig. Vi ønsker at være det foretrukne valg, hvis din virksomhed søger en fast kurer og fragtselskab, som er tilkoblet din webshop. Vi overskueligerer online shopping for forbrugeren, således at man ikke skal bekymre sig om at være hjemme i rette tid, eller at skulle stå i kø i pakkeshop. Vores kurer vil tilrettelægge leveringen efter ens skema, så det kommer til at passe perfekt ind i ens hverdag. Best Transport kan derved optimere og vedligeholde platformen og sørge for, at den følger digitaliseringen, som sikrer den bedste kundeoplevelse.

 

3. Hvorfor vælge en kurer løsning via Best Transport?

Vores kernevirksomhed er lokal kurerkørsel og kundetilpassede distributionsløsninger. Vi lever af vores service, og tilbyder branchens bedste servicebrug af selvstændige vognmænd og fragtmænd. Alle vores chauffører er nøje udvalgt, og det er kun de bedste og mest pålidelige, der får lov til at trække i Best trøjen. Vores vognmænd skiller sig ud, da de som selvstændige har en personlig andel i, at dine varer bliver transporteret fejlfrit. Jo bedre service de leverer for dig, desto større forretning skaber de for sig selv. Best Transport kan hjælpe dig med en kurerløsning. Vi har naturligvis også mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis du ønsker en større distributionsløsning. Du kan ringe ind til os på 60 115 115 eller udfylde denne blanket og få et uforpligtende tilbud.
Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.