Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Om Best Transport

København

Hos Best handler alt egentlig om dig. Som kunde vil du kunne mærke forskel allerede på skærmen. Her kan du nemt se forskellen mellem de forskellige tilbud og bestille det, du ønsker til en virkelig god pris. Derefter kan du faktisk lægge ordren til side.

Vi sørger for at alt går som det skal, uanset om vi skal repræsentere dig og dit brand overfor kunden eller bare levere en pakke fra A til B.

Vi samler sammen, sparer miljøet og sørger for effektiv distribution – eller vi kører direkte såfremt en forsendelse haster. Forsendelsen kommer altid til den rette person, altid til tiden og præcis på den måde, som du ønsker.

Vores mål er at både du og dine kunder er tilfredse.

Historien

Siden 1976 har Best Transport kunnet tilbyde transportløsninger til store og små virksomheder og i dag har vi mere end 400 biler til at udføre tusindvis af leverancer hver eneste dag. Best Transport har egne virksomheder i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Växjö, Luleå, Oslo og nu også i København. Inden længe er vi også landsdækkende i Danmark.

Vi hjælper dig med lokal fragt, distribution, hjemmeleveringer/E-handel, luftfart og meget mere.

Der er allerede mere end 13.000 virksomheder, som bruger Best Transport til distribution og hurtig fragt i hele Sverige, Norge og i Danmark

Bliv kontaktet af en konsulent

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.