Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Succesfuldt samme-dags koncept udvides på tværs af Øresund

Mange danske virksomheder kæmper med at leve op til kundernes stigende krav om hurtig levering af pakker og varer. Men nu er der godt nyt. Transportvirksomheden Best Transport står bag en ny service, der gør det muligt at levere varer samme dag, som de er bestilt. En service, der nu også gælder på tværs af Øresund. Det nye initiativ er et led i en større vækstplan.

Danske virksomheder møder stadigt stigende udfordringer, og kravene til hurtig og effektiv levering bliver konstant øget. Det får nu transportselskabet Best Transport til at lancere en ny service, som gør det muligt at bestille og få leveret pakker og varer samme dag, som de er bestilt. Servicen gælder i både Storkøbenhavn og på tværs af Øresund.

Best Transport tilbyder som de nogle af de eneste på markedet samme-dags-levering levering samme dag som varen er bestilt. Det vil sige, at bestiller man sin vare om formiddagen, bliver den leveret hos modtageren senere samme dag. Servicen er nu også tilgængelig på tværs af Øresund, hvilket betyder bedre muligheder for danske og svenske virksomheder for at leve op til de stigende krav. På begge sider af sundet.

”Med den nye service ser vi frem til at tilbyde både virksomheder og forbrugere muligheden for hurtig levering i store dele af København og Malmø. Det er ikke en service, der har eksisteret hidtil, men vi kan se, at efterspørgslen er der. Især i Malmø oplever vi, at mange webshops gerne vil have muligheden for hurtig levering til København og omegn,” siger Kitte Filtenborg, som er ansvarlig for Best Transport i Danmark.

Del af større vækstplan
Den nye service står ikke alene, men er en del af den vækstplan, som Best Transport er i færd med at rulle ud i Danmark. En vækstplan, som skal bygges på højt serviceniveau og fokus på digitale løsninger. Vækstplanen gør Best Transport endnu stærkere i både B2C og B2B segmenterne, og gør desuden, at man ikke er nervøse for sine markedsandele, når eksempelvis internetgiganten Amazon på et tidspunkt slår dørene op i Danmark.

”Best Transport har opbygget en sund og stærk forretning i Sverige gennem de seneste år, og nu har vi blikket rettet mod at gentage succesen i Danmark. I den proces ser vi os om efter stærke samarbejdspartnere, som kan være med til at opbygge og styrke Best Transports position på det danske marked. Herunder også muligheden for opkøb,” siger Kitte Filtenborg.

Udover muligheden for fremtidige opkøb styrker Best Transport løbende sin forretning med nye biler, som skal imødekomme den stigende efterspørgsel på det danske marked. Desuden udvider transportfirmaet kontinuerligt sit samarbejde med uafhængige vognmænd i hele landet.

For yderligere information kontakt:
Kitte Filtenborg, områdechef
Telefon: +45 2117 3233
Mail: kitte.filtenborg@besttranport.dk
Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.