Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Velkommen til fremtiden, PostNord – men den er her jo allerede!

I sidste uge meddelte PostNord, at de nu tilbyder hjemmeleveringerer om aftenen i Sveriges største byer uden tillæg. Det er noget, der benævnes som et stort skridt ind i fremtiden. Niklas Knight, VD for Best Transport, som har tilbudt tjenesten siden 2014, mener at de har betydeligt højere ambitioner for fremtidens leverancer.

At tilbyde hjemmeleveringer om aftenen er en grundlæggende faktor for at møde behovet, der findes iblandt E-handel forbrugere. Best Transport tilbyder hjemmeleveringer på hverdagsaftener og søndage i tidsrummet mellem kl. 18.00-22.00. Virksomheden når i dag ud til 2/3 af Sveriges befolkning, samt indbyggere i Oslo og København.

Best Transport tilbyder også hjemmeleveringer samme dag forudsat at E-handlerne og modtagerne befinder sig inden for samme region. Det indebærer at forbrugeren som bestiller varer fra sin E-handler – inden for et bestemt tidsrum – kan få varerne leveret til hjemmet om aftenen samme dag som varen er bestilt. Næste trin for Best Transport er at lancere hjemmeleveringer også om lørdagen, i første omgang i landets største byer og med kortere tidsrum for at øge valgmuligheden for modtageren.

”For hele tiden at flytte grænser for, hvad vi kan tilbyde, er næste trin at lancere hjemmeleveringer også om lørdagen. Vi har også planer om at lette E-handelskonsumenternes store mængder af returvarer ved at tilbyde returafhentning direkte fra hjemmet. Fleksible leveringsmuligheder, som letter forbrugernes hverdag, mener vi er nøglen til mere tilfredse kunder, siger Niklas Knight, VD for Best Transport”

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.