Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Vilkår

Vilkår og betingelser København

Betingelser ved brug af Best Transport ApS

  1. Kunden har altid ansvaret for at varerne/forsendelsen er omhyggeligt indpakket før transporten. Best kan tilbyde at hjælpe med emballage som tilkøb.
  2. Best Transport kan ikke modtage erstatningskrav såfremt varerne sendes uden emballage eller utilstrækkelig emballage.
  3. Alle transportopgaver/forsendelsen skal underskrives af modtageren. Ofte er det Bests kundes kunde, der modtager forsendelsen. Derefter er det Bests ansvar at informere sin kunde om, at Leveringen er udført, når der er underskrevet for modtagelsen af varen. Forsendelsen anses for lovligt udført når der er underskrevet for modtagelsen af varen.
  4. Varer er forsikret i henhold til transportørlovgivingen § (32-39) NSAB/2000 § 24-26 formidler § 15-23 for transportør; 8,33 SDR-pr. kg eller maksimalt varens værdi. Ud fra CMR-lovgivning §29.
  5. Det er kundens eget ansvar at tegne ekstra forsikring udover det, der er beskrevet i pkt. 4, såfremt det kræves.
  6. Såfremt kunden har særlige krav til udførelse af leveringen, eksempelvis temperaturkrav, løfteprocedurer mm, skal dette aftales skriftligt og bekræftes skriftligt af Best Transport. Det skal også fremgå i forsendelsesdokumentet/elektronisk overførte data samt mærkes på lasten.
  7. Force Majeure: Vores chauffører er aldrig ansvarlige overfor tab på grund af pludselige og uforudsete hændelser, der forekommer uden for chaufførens kontrol.

Kontakt os på info@bestransport.dk eller tlf: 60 115 155 for mere information om vores betingelser.

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.