Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Servicemuligheder

Vores service

Fragtbranchen har gennemgået store ændringer de sidste 5-10 år. Mens en fragtbil førhen primært fragtede konvolutter og dokumenter i tusindvis hver uge, findes der i dag næsten ikke en konvolut, som skal fragtes fra A til B, da disse sendes via e-mail i dag.

Vi er stolte af at have fulgt godt med i udviklingen indenfor fragt- og transportmarkedet og især området inden for fragtbil og ekspresforsendelser. Alt det som vi henter i dag, leverer vi også i dag. Enten med via en distributionsbil, en større varebil eller med lastbil.

Best Transport Aps i København er en del af Best Transport-koncernen. Efter 20 år i branchen kan vi tilbyde alt lige fra fragtbiler til forskellige typer af kurerkørsel, hvad enten det haster meget eller bare lidt.

Vi tilbyder særligt tilpassede varebiler og/eller transportdistribution til kunder, der måtte have egne og særskilt behov inden for transport- og logistikløsninger.

Hos os får du ikke bare en forsendelse fra A til B.

Vi giver dig også maksimal effektivitet og fleksibilitet. Vi er ansigtet udadtil overfor dine kunder og vi skal være det mest prisvenlige alternativ inden for vores område.

Nyheder

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.