Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

Best Transport etablerer sig i Danmark

Best Transport fortsætter sit store mål med at blive den førende spiller inden for hurtige transporter i Norden. Virksomheden tager nu sit næste trin i sin geografiske ekspansion og starter virksomhed op i Danmark.

I første omgang kommer Best Transport til at tilbyde sine tjenester i Københavnsområdet og Sjælland for efterfølgende senere at tilbyde samme dagtransporter og hjemmeleverancer til større dele af Danmark. I forbindelse med etableringen har Best Transport erhvervet sig Last Mile Services Aps.
”Best Transport befinder sig i en meget spændende fase og ved at gennemføre denne etablering, vil det betyde store muligheder for virksomheden. Efterspørgslen på hjemmeleverancer forventes fortsat at stige inden for de kommende år og det danske marked har et enormt vækstpotentiale. Vi vi komme til at tilbyde konkurrencedygtige og markedsførende løsninger til det danske marked. Derfor er jeg overbevist om at etableringen vil blive en stor succes, siger Niklas Knight, VD for Best Transport”.

Med 40-års brancheerfaring og en omfattende vognpark kan Best Transport tilbyde fleksible samme dags-transporter og præcise hjemmeleverancer til millioner af iværksættere, E-handlere og privatpersoner. Tjenesterne er tilgængelige i Sverige, Norge og nu også i Danmark. Best Transports kernevirksomhed er fortsat lokale kurerkørsler og kundetilpassede distributionsløsninger.

For yderligere information kontakt venligst:
Niklas Knight, VD for Best Transport
Telefon: 076-142 52 37, mail: niklas.knight@besttransport.se

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.