Hjemmeleveringer

Best Home

Bliv kunde hos os

Vi leverer når dine kunder er hjemme

Millioner af pakker giver erfaring

I over 40 år, har pakkerne været med os, tværs over landegrænser. Denne erfaring, sammen med høj teknisk ekspertise, gør os velegnet til at lede udviklingen i moderne hjemmeleverancer.

Vi tilbyder direkte og fuld integration gennem EDI og de fleste TA-systemer. Via kundens websted, har du fuld indsigt i alle realtime trackinger.

Læs mere om booking

Leveringsområde

Vores hjemmeleveringer når ud til 7 millioner svenskere og ca. 3 millioner indbyggere i Oslo og København. Sådan ser det ud i dag.

Men vores leveringsområde vokser konstant. Lige nu kører vi i Storkøbenhavn og andre større byer i Norden, såsom Stockholm, Göteborg, Malmö og Oslo.

Vi har i Norden over 240 vognmænd og 500 køretøjer, som hjælper os med, at udføre tusindvis af opgaver dagligt. I vores vognpark, er der både varevogne, liftbiler, lette og tunge lastbiler.

Kontakt os

Levering når det passer dig

De fleste lever i en travl hverdag, hvor modtageren selv vil beslutte, hvornår og hvor han vil modtage sin levering. Det vil helt sikkert føre til flere køb! Hos os kan du maksimere antallet af leveringsvalg i "kassen". Vi leverer simpelthen den dag og den tid, der passer til din kunde. Altid hjem til døren. Komfortabelt og stressfrit!

Du vælger modellen

Dine behov og din produktion styrer, hvordan vi arbejder. Hos os kan du selv vælge mellem:

  • Levering med eller uden kvittering
  • Levering med ID-check
  • Leveringsattest med foto
  • Underretning via SMS eller e-mail
  • Hjemmeleveringsvinduer kl. 08-17, 08-12, 12-17 og 18-22

Fuld kontrol hele vejen hjem

Vi sender modtageren en SMS med et link til vores Track&Trace portal. På den måde kan din kunde spore leveringen via et link i realtid. Det er rart at vide, hvornår der bliver leveret, når man har meget andet at se til.

Afhentnings-​ og leveringsfri dage

Find ud af hvilke dage Best Transport ikke har afhentning eller levering i løbet af året.

Læs mere

Bliv kunde hos os