Klima i fokus

Bæredygtighed

Hos os er miljøet altid i fokus

Transportsektoren er et af de områder, hvor vi har den største mulighed for, at reducere drivhusgasemissioner. Derfor skal hele transportbranchen tage ansvar for reduceret miljøpåvirkning. Best Transport arbejder aktivt for, at gennemføre ændringer for, at reducere vores miljøpåvirkning, og vi har en langsigtet plan for vores miljøarbejde. Læs vores miljøpolitik.

Vi har 100% klimakompenseret transport

Vi beregner vores CO2-emissioner helt ned til køretøjsniveauet. I samarbejde med Tricorona Climate Partners klimakompensation, kompenserer vi emissionerne ton for ton.

Bæredygtighed

Best Transport arbejder aktivt med de spørgsmål, som vi kan påvirke for at opfylde målene i Agenda 2030. På denne måde bidrager vi aktivt til det samfund, vi opererer i. I bæredygtighedsrapporten beskriver vi vores arbejde på hvert område.

Offentlig transport for varer

Vi gør det nemt for folk at leve bilfrit. Vores forretning er en form for offentlig transport for varer. Ved konstant at optimere, planlægge og losse al transport, reducerer vi antallet af tilbagelagte kilometer pr. levering.
Dette gør vi idag:

  • Vi skifter køretøjsflåde fra diesel til HVO100 (kun gældende i Sverige)
  • Vi optimerer vores trafik og ruteplanlægning
  • Vi konsoliderer sendinger
  • Alle chauffører trænes i miljøvenlig kørsel
  • Vi klimakompenserer 100% af vores transport
  • Vi arbejder med ledelsessystemer og er ISO certificeret

Vores miljøvision -og mål

Best Transport vil løbende, aktivt og systematisk arbejde for, at minimere belastningen af det eksterne miljø, hvor det er økonomisk og teknisk muligt.

Vores overordnede mål er, at i 2030 vil alle Best Transports køretøjer være drevet af 100% vedvarende brændstof, og mindst 30% af vores køretøjer vil være el-køretøjer.

Har du nogle spørgsmål? Så kontakt os på telefon 70 20 20 15