gdp.jpg

23 juni 2020

Fleksibel transportør

Leveringer som du ønsker det

Levering skal hverken være dyrt eller besværligt. Det er nødigt noget, du selv vil køre ud med – en ting er den lange køretid der kan være, en anden er hvis din emballage og pakning er skrøbelig. Overlad besværet til professionelle fragtmænd.

Best Transport har netop etableret sig i Danmark med hovedkontor i København. Det velkendte transportfirma, i resten af Skandinavien, vil fremover også servicere (og gør det allerede) en række danske kunder til levering af alverdens gods. Hos Best Transport er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er allerede placeret med filialer seks forskellige steder i Sverige, én i Oslo, og nu også i København.

Best Transport kan hjælpe dig med enhver type levering. Nedenfor kan du se nogle af de leveringstyper vi blandt andet udfører. Vi hjælper med glæde din levering videre i sikre hænder, og vi gør alt for at være det bedste ansigt udadtil, for dig og din virksomhed.

GDP levering (Good Distribution Practice)

Hos Best Transport er vi verificerede inden for GDP levering. Det betyder, at Best Transport kan distribuere medicinalvarer ud i henhold til de lovmæssige krav. GDP står for “Good Distribution Practice”, og det indeholder inddelingen og bevægelsen/transporten af medicinalvarer. Det er således et krav, at chaufføren eller vognmanden er uddannet i at fragte denne slags varer, og ydermere at køretøjet naturligvis er indrettet med det rette udstyr. Det er vigtigt, at dette bliver overholdt til mindste detalje, da denne form for oplagring kan have signifikant betydning i sidste ende. Derfor kommer vi de gældende standarder til livs, hvor vores udstyr er kalibreret i forhold til det. Det sikrer således også, at du som kunde (samt din kunde eller modtager) er sikret den rette dokumentation for, at der bliver transporteret ved den korrekte temperatur. Vores udstyr kan nemlig reguleres fra alt mellem frost, køl og varme.

Vi distribuerer medicinalvarer på daglig basis, og ligeledes har vi også stor erfaring med opgaver inden for pharma emballage.

Tider på levering

Vi tilbyder en række forskellige muligheder, når det kommer til leveringstid. Best Transport har forskellige standarder for tider på levering. Der er mulighed for, at få leveret dine hastesager, hvor vi kan være til stede indenfor en halv time, og have leveret 15-45 minutter efter, afhængigt af, hvor din levering skal fragtes hen. Det kan vi naturligvis klare, hvad end det er en lille eller stor forsendelse. Derudover kan dette antal timer gradvist skrues op, alt efter hvor meget din opgave haster. Fordelen ved, at vælge en længere leveringstid er naturligvis, at det er mere lukrativt og miljøvenligt, da vi kan planlægge samkørsel med andet gods. Du kan følge de mange forskellige løsninger vi har, lige her.

Skræddersyet levering

Du har altid mulighed for, at få lavet en speciallavet løsning hos os. Det kan være, du skal have kørt en vare afsted hurtigst muligt – der kan vi i langt de fleste tilfælde være der indenfor 30 minutter. Vi kan naturligvis også drage ud i Europa, med varer til en fast pris, aftalt på forhånd. De her skræddersyede løsninger gælder naturligvis også, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Ligeledes har vi stor omhyggelighed, når det kommer til emballage, hvilket er meget centralt for leveringens kvalitet. Det er nemlig vores erfaring, at transportskader ofte er forbundet med dårlig emballage. Derfor gør vi ekstra meget ud af indpakning, og hjælper også meget gerne til med professionel erfaring hos jer.

Hos Best Transport kan vi klare det meste indenfor fragtløsninger. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilpasser vores levering til dine behov. Vi ved, at det kan være svært, at være tilgængelig fra kl. 16.00 i hverdagene eller i dagstimerne over weekenden, og derfor kan vi levere lige præcis, når det passer dig. Vores leveringer skal få din hverdag til at hænge sammen, og vi er mere end fleksible overfor de ting, du nu engang har at se til i hverdagen. 

Du kan altid kontakte Best Transport for et uforpligtende tilbud på levering. Vi står klar til at hjælpe – også hvis det haster. Følg linket her og udfyld vores kontaktformular – så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt! 

Kontakt

Kitte Filtenborg
Salg- & Marketingdirektør
+45-2117 3233
kitte.filtenborg@besttransport.dk

Nyhedsliste