best_easy2you.jpg

6 august 2020

Overtager Easy2Yous hjemleveringsvirksomhed

Best Transport går efter en markedsledende position i Norge

Best Transport etablerede sig på det norske marked i 2015. Siden da har transportselskabet udvidet sin virksomhed i Sverige, Norge og Danmark kraftigt for at nå målet om at blive markedsleder inden for bud-, distribution-, last mile opgaver og logistik i Norden. Best Transport har nu sat fokus på at indtage en markedsledende position i Norge ved at erhverve norske Easy2Yous hjemmeleveringsvirksomhed.

En klar position på det norske marked og en indikation af, at Best Transport nu nærmer sig målet om at blive Nordens førende aktør inden for bud-, distribution-, last mile opgaver og logistik. Dette vil være resultatet, når Best Transport overtager norske Easy2Yous hjemmelevering i slutningen af ​​august. Transportfirmaet hilser da også næsten 100 nye medarbejdere velkommen og styrker flåden med 80 køretøjer i Norge og har samtidig en lokal tilstedeværelse med kontorer i 8 norske byer.

– Vi stræber efter at få en markedsledende position i Norge med hensyn til både bud-, distribution-, last mile opgaver og logistik inden for B2B, og som hjemmeleverancer B2C. Gennem anskaffelsen af ​​Easy2Yous hjemmeleveringsvirksomhed får vi adskillige positive konsolideringseffekter, der sætter os i stand til at fremskynde vores hjemmeleveringstilbud til nordiske e-detailhandlere. Men overtagelsen betyder også, at vi styrker vores kundetilbud i B2B med udvidet kapacitet samt større geografisk dækning, siger Niklas Knight, CEO for Best Transport.

Easy2You har tredoblet sit salg siden 2018, og virksomheden forventes at have et salg på omkring 60 millioner kroner i år. Virksomhedens teknologiplatform Technology AS understøtter Best Transports last miles tjenester i Norge. Platformens avancerede algoritmer sikrer god leveringsoplevelse og giver modtagerne mulighed for at vælge leveringstidspunktet inden for en times vindue.

I slutningen af ​​august overtager Easy2Yous administrerende direktør Espen Slyngstad som administrerende direktør for Norge og Business Area Manager for Best Transports norske aktiviteter og vil være en del af transportfirmaets ledelsesteam.

– Vi er meget glade for, at vi hos Best Transport har en spiller, der deler vores ambitioner om at give en enestående kundeoplevelse i kombination med hurtige og præcise leverancer. Vi ser nu frem til at kunne tilbyde vores kunder i både B2C og B2B endnu bedre service, et udvidet udbud af tjenester og en stor geografisk rækkevidde, siger Espen Slyngstad, CEO for Easy2You.

Byer med lokale kontorer i Norge:

  • Bergen
  • Kristiansand
  • Oslo
  • Rudshøgda
  • Sarpsborg
  • Stavanger
  • Trondheim
  • Ålesund

Kontakt

Niklas Knight
CEO, Best Transport
+46-76-142 52 37
niklas.knight@besttransport.se

Espen Slyngstad
CEO, Easy2You
+47-934 00 825
espen.slyngstad@e2y.no

Nyhedsliste