Råhandel

18 marts 2021

Råhandel - en kunde i vækst

"Råhandel er en food-tech startup der så dagens lys tilbage i 2017. De faciliterer handel mellem små fødevareproducenter og deres erhvervskunder, og her er logistikken naturligvis en helt central del af vores service.

Råhandel leverer typisk til Irma butikker og andre butikker indenfor Coop kæden. Sortimentet på raahandel.dk er mildt sagt mangfoldigt. Her er for eksempel forskellige friske grøntsager, øl fra mikrobryggerier, honning, mel og kerner samt mere eksotiske ting som boblende drikke lavet på agurk og sort peber, solsikkeskud og hibiscussaft. Fællesnævneren for dem er at deres varer er produceret af ildsjæle, som nu kan fokusere på deres håndværk ved hjælp af Råhandels online markedsplads.

Fidusen for producenterne er, at de med et minimum af egen markedsføring kan komme i kontakt med mange aftagere. Og for aftagerne er fordelen, at de kan få specielle produkter fra flere forskellige mindre producenter, bestille samlet og få det hele i én levering lige til døren.

Frem til efteråret 2020 stod vi faktisk selv for at pakke og klargøre pallerne til distribution hos vores tidligere partner, men i takt med vores vækst var det nødvendigt at udlicitere opgaven til en ekstern partner.

"Med logistikaftalen hos Best Transport har vi fjernet en af de største flaskehalse i forhold til at vækste vores virksomhed". siger Anders Hermann Jensen, COO hos Råhandel. I dag tilbyder Råhandel deres kunder en total løsning igennem Best Transport, hvor kunden har mulighed for at opbevare deres varer på lager, plukket og pakket, samt få distribution via Best Transport i Taastrup. Det meste af Råhandels distributionen sker i kølebiler.

"Ud over det har vi nu mulighed for at tilbyde vores kunder en attraktiv løsning til lagerføring, hvilket øger leveringssikkerheden og frigiver tid og plads for os og vores leverandører. I takt med at vi er ved at udvide vores service til hele landet har det, desuden været en stor fordel at Best Transport har lager i Lystrup, lidt uden for Aarhus, som vi kan nemt komme i gang i Jylland." fortæller Anders Hermann Jensen.

"Denne historie fortæller meget om hvordan Best Transport udvikler vores forretning ud fra vores kunders behov" siger Casper Grandal Robrahn fra Best Transport. Innovation er vigtig for os, da det knytter os tættere til vores kunder. Vi har over 25 års erfaring med at lave løsninger inden for transport og logistik, så kontakt os endelig, så vi kan tage en dialog om hvad vi kan gøre for dig".

Kontakt

Casper Grandal Robrahn
Divisions Manager
+45-2196 6075
cgr@besttransport.dk

Nyhedsliste