Best_Transport_Gunilla_Hansson.jpg

31 august 2021

Best Transport får ny administrerende direktør i Norge

Best Transport fortsætter sin investering i Norge og sigter mod at indtage en markedsledende position på det norske marked. Nu styrker ”last mile” aktøren Best Transport sin norske organisation og ligeledes styrkes virksomhedens ledelsesteam ved at udnævne Gunilla Hansson som den nye administrerende direktør for Best Transport i Norge.


Gunilla Hansson er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for Best Transport i Norge. Hun tiltræder stillingen den 4. oktober efter Espen Slyngstad, der forlader posten efter at have haft succes med at gået i spidsen for integrationen mellem Best Transport AS og den tidligere opkøbte virksomhed Easy2You.


"Jeg lægger en intens og inspirerende periode bag mig, som jeg havde sammen med Best Transports fantastiske medarbejdere. Da vi går ind i en ny fase med fokus på vækst og rentabilitet, så føles det helt rigtigt at give stafetten videre til Gunilla. Jeg er overbevist om, at hun har drive og erfaring samt kvaliteter til at udvikle virksomheden yderligere," siger Espen Slyngstad.


Gunilla har en solid baggrund fra lederroller i logistikbranchen. Senest kommer hun fra PostNord Strålfors, hvor hun har haft rollen som driftsleder siden 2014. I løbet af sine år hos Postnord Strålfors har hun været en drivkraft i udviklingen af virksomheden med fokus på kundetilfredshed, organisation og effektivitet. Før det arbejdede Gunilla i over ti år hos DHL, som bl.a. forretningsudviklingschef.


"Jeg er meget glad og taknemmelig for at være blevet betroet til at lede Best Transports norske operationer videre. Best Transport er en spændende virksomhed, der har en solid bæredygtighedsstrategi og et stærkt kundetilbud, hvor fleksibilitet og hastighed, takket være branchens førende tech-løsninger er nøglen til succes. Jeg ser frem til fortsat at udvikle virksomhedens forretning og gøre Best Transport til markedsleder inden for ”last mile” i Norge, siger Gunilla Hansson.


Gunilla styrker nu virksomhedens ledelsesteam og dermed tager Best Transport et vigtigt skridt fremad i mangfoldigheds- og ligestillingsarbejdet.


"Jeg er meget glad for at byde Gunilla velkommen som administrerende direktør for Best Transport i Norge. Under rekrutteringsprocessen har vi søgt efter en leder, der har forretningsmæssige færdigheder kombineret med solid erfaring i drift. Jeg er sikker på, at Gunilla er den rette person til at lede udviklingen af vores forretning i Norge, samtidig med at han tilføjer vigtig ekspertise til vores ledelsesteam. Samtidig vil jeg gerne ønske Espen alt det bedste og takke ham for en veludført strukturændring i driften i Norge," siger Niklas Knight, administrerende direktør for Best Transport.

Nyhedsliste