Best Transport klimakompenserer vores kørsler 100%Læs mere

En af Skandinaviens førende transportvirksomheder – Vi leverer de bedste danske fragtmænd

De bedste danske fragtmænd hos Best Transport

Når man som virksomhed skal vælge transportlevering til sine kunder, handler det om at vælge med omhu. Fragtmænd er et ansigt udadtil for virksomheden, hvor der her er flere essentielle overskrifter, man skal have styr på. Gode fragtmænd = glade kunder. Derfor er der flere punkter at have styr på, når man skal finde frem til de bedste danske fragtmænd til sin virksomhed. Best Transport har efter stor succes i både Norge og Sverige, nu placeret sig i Danmark. Her er målet at skabe større og hurtigere glæder blandt kunder landet over.

Danske fragtmænd


Skræddersyede løsninger

At levere et produkt fra A til B, er ikke bare at levere et produkt. Værende en mellemmand mellem virksomhed og kunde, er det her vigtigt, at fragtmændene afspejler de værdier, som virksomheden lever efter. Her er det især vigtigt, at transporten er så omstillingsparat og fleksibel, så hver en type virksomhed kan se sig selv i et samarbejde. Det handler om løsninger, der ikke bare er løsninger men et tilpasset tilbud efter de særskilte behov, kunden må have.

Det skal være implementeret fra start af – Det er i hvert fald en klar tankegang Best Transport lever efter. Derfor har du som kunde også flere løsningsmuligheder med flere leveringstider hos os. Best Transport tilbyder hasteopgaver, lager opbevaring og pakning af forsendelser, og her skræddersyer vi løsninger lige efter det enkelte behov.

 

Miljø bør være en mærkesag

Som transportvirksomhed i 2017, kan man ikke være en stor og innovativt tænkende servicevirksomhed uden at tænke i miljøets baner. Miljø er blevet et kernepunkt, som kunder kigger efter, da man i dag er mere oplyste end nogensinde om dette emne. For det handler også om den verden, vi lever i. Derfor handler det her også om at kunne levere ydelser, som ikke er til skade for miljøet, mens man samtidig ikke går ned på effektivitet. Kombinationen kan for nogen være svær, men Best Transport har her fundet en nøgle dertil.

Miljøpolitikken i Best Transport inkluderer flere tiltag, som gør Best Transport til en af de førende danske fragtmænd i landet. Her planlægges ruterne således, at vores fragtmænd har så kort en vej, som det kan lade sig gøre mellem hvert et stop. Det er godt for klimaet, samtidig med det effektiviserer transporttiden. Yderligere er vores fragtmænd i Norge og Sverige ikke alene afhængige af biler. Her er der kommet et stort brug af cykelbude, som er det mest miljøvenlige tilbud. Dette er samtidig også meget effektivt inde i storbyer, hvor trafikken blandt biler kan være stor – Igen også en mere kundevenlig løsning.

 

Track and trace

Når man som kunde har bestilt et produkt, er man ofte nysgerrig efter at vide, hvor langt i forsendelsen produktet er. Derfor ser man også mere og mere, at transportlevering udøver denne service – en track and trace. Denne mode er Best Transport også hoppet med på, så kunden kan følge med i sin forsendelse online. Det gør, at man kan følge med i, hvor i landet de forskellige fragtmænd befinder sig. På denne måde bliver det lettere og mere overskueligt for den enkelte at planlægge sin leverance.

 

Levering

Selve leveringen er hele omdrejningspunktet for ens fragtmænd i en transportvirksomhed. Derfor er det netop også kerneydelsen, som der skal være helt i top for at differentiere sig fra sine konkurrenter. I Best Transport bliver der lagt utrolig meget vægt på at etablere en levering, som kunder kan stole trygt på. Af den grund har vi sørget for, at man kan vælge en meget fleksibel leveringstid. Det kan være alt lige fra 6 timer til kun 1 time, hvis det virkelig haster. Herudover er Best Transport kendt for sin unikke hjemmelevering, hvor danskerne kan se frem til levering lige til døren.

Disse ovenstående leveringsmuligheder, er muligheder som enhver transportvirksomhed bør kunne tilbyde i 2017. Det er der også, flere og flere der gør, hvorfor der skal mere til for at differentiere sig. I Best Transport arbejdes der hele tiden på at udvikle sig på den innovative bane, hvorfor næste trin er at tilbyde returafhentning. Står en kunde og skal have leveret noget retur, vil vi gerne være der for dem. Det gør hele leveringsprocessen mere fleksibel, og det giver tilfredse kunder. Det er netop disse bestræbelser vi gør os, for at kunne levere de bedste danske fragtmænd i landet.

 

Outsourcing – det rigtige valg af danske fragtmænd

For mange virksomheder kan det være et større projekt selv at skulle stå for hele leveringsprocessen. Der kan opstå pludselige problemer i form af ferie eller sygdom, som kan påvirke effektivteten af leveringen. Noget der i sidste ende vil gå ud over kunderne. Derfor er det for mange blevet en klar løsning at outsource leveringen, hvor andre varetager opgaven for dem. Netop denne levering er Best Transport i en stigende grad blevet førstevalg for hos mange skandinaviske virksomheder. Her sørger vi for den nødvendige levering til tiden, så virksomhederne sparer tid og ressourcer. På denne måde er Best Transport blevet det trygge og effektive valg for virksomheder, der går ind for kvalitet.

Står du og mangler en, som kan varetage din transport til kunderne? Så udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud i dag!

Close
Besttransport.dk bruger cookies.
Ved at vælge by accepterer du, at vi bruger og gemmer cookies på din computer.